Eesti hotellid ja restoranid avavad noortele oma tagatoad

FOTO: Yoshio Tsunoda / ZUMAPRESS.com

Kuula artiklit

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab märtsis aktsiooni «Palun segada». Sellega kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele hotellidesse ja restoranidesse, et tutvustada sektori köögipoolt.

EHRL tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides.

«Ekskursioonidest ootame osa võtma põhikooli lõpuklasside ning kesk- ja kutsekoolide noori koos juhendajatega. Aktsioon «Palun segada» toimub vahemikus 18.–22. märts 2019. Üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni,“ ütles Liivamägi.

EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.

Tagasi üles